Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σκακιστικό τουρνουά που διοργάνωσε ο  Σκακιστικός Σύλλογος "ΠΕΡΣΕΑΣ" Άργους, το Σάββατο 9/3/13, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου σαράντα μαθητές από όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων του Άργους. 
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των μαθητών για τη συμμετοχή τους στο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λέχαιο Κορινθίας την 31/3/13, όπου έχει προγραμματιστεί από το σύλλογο να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές που θα το θελήσουν.
Στο τέλος του τουρνουά απενεμήθησαν μετάλλια τόσο στους νικητές όσο και σε όλους τους συμμετέχοντες, διότι το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει, με αυτό τον τρόπο, να τονίσει την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας όλων των παιδιών. Μετά την απονομή ο σύλλογος παρέθεσε μπουφέ στον οποίο συμμετείχαν τόσο οι μικροί παίκτες όσο και οι συνοδοί τους. Η εκδήλωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν αναλογισθεί κανείς ότι παρόμοιες εκδηλώσεις λείπουν από την πόλη μας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια! Είναι δε γνωστό σε όλους πόσο ωφέλιμη αποβαίνει η ενασχόληση των παιδιών με αυτό το, από κάθε άποψη, όμορφο παιχνίδι-άθλημα, που τους βοηθά να αναπτύξουν τις πνευματικές και όχι μόνο ικανότητές τους και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας και υγιούς συναγωνισμού με τους συμμαθητές τους.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τα "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΦΩΝ ΜΑΛΤΕΖΟΥ" που φιλοξενούν τις δραστηριότητες του "Περσέα" και παρεχώρησαν την αίθουσα για να διεξαχθεί το τουρνουά. Επίσης τη χυμοποιία ΡΕΑ, την κάβα ΤΑΓΚΑΛΗΣ και την Pizza Fan για την συνεισφορά τους στο μπουφέ. Φυσικά δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δήμο Αργείων-Μυκηναίων που στήριξε το σύλλογο στα πρώτα του βήματα. Για όσους ενδιαφέρονται -ανεξαρτήτως ηλικίας-να μάθουν σκάκι, ή γνωρίζουν και θέλουν να παίξουν, αλλά και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην επίτευξη του σκοπού του συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  6974342043  & 6974640114, ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση ssperseas@gmail.com.
Παρακάτω είναι η λίστα των συμμετεχόντων μαθητών:

Rank Name
1 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
2 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
3 ΡΙΣΒΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
4 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5 ΚΟΝΔΥΛΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
6 ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
7 ΨΑΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8 ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
9 ΚΑΠΠΟΣ ΦΩΤΗΣ
10 ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
11 ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
12 ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
13 ΜΠΟΥΚΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14 ΜΠΙΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15 ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
16 ΜΕΝΑΓΙΑ ΒΑΛΙΑ
17 ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
18 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
19 ΚΑΚΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
20 ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
21 ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
22 ΒΛΟΓΙΑΡΗ ΑΝΝΑ
23 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
24 ΜΠΙΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
25 ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ
26 ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
27 ΙΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28 ΙΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
29 ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
30 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
31 ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
32 ΚΑΡΥΩΤΗ ΙΣΜΗΝΗ
33 ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
34 ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ